Pedicuresalon Catharina

Home

Van harte welkom op mijn website. Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Catharina van Seventer en mijn roepnaam is Cathy.

Ik ben gediplomeerd pedicure sinds oktober 2005 en heb daarbij de certificaten "Voetverzorging bij Diabetici en Reumapatiënten" behaald in juni 2006 en januari 2007. Dit laatste is voor u van belang in verband met de vergoeding door uw zorgverzekeraar. De vergoeding varieert per zorgverzekeraar en per polis. Informeer vooraf naar de voorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Ik heb sinds april 2017 een contract afgesloten bij Voetcentrum Wender voor Voetverzorging bij Diabetici. Dit contract is geldig voor alle 180 locaties van Wender in Nederland.

Tevens heb ik aanvullende cursussen en workshops gevolgd. Hierdoor heeft u een keuze uit verschillende behandelingen en combinaties daarvan. U krijgt 10% korting als u een afspraak maakt voor een combinatie van twee behandelingen en 20% korting voor een combinatie van drie verschillende behandelingen.

Ik heb mijn pedicuresalon in Enschede en een nevenvestiging in Den Haag. Tevens ben ik ben 38 jaar werkzaam geweest als docent klassieke ballettechniek, historische dans en castagnettenspel aan de Vooropleiding Theaterdans van het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede.

In Juni 2011 ben ik in Utrecht geslaagd voor het Diploma Sportmassage. Behandelingen hiervoor geef ik op de woensdag in Enschede en de vrijdagmiddag in Den Haag.

Ik ben lid van: "ProVoet", brancheorganisatie voor de pedicure, ProCert KwaliteitsRegistratie voor de Pedicure en Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op deze vakgebieden blijf ik cursussen, workshops, vakbeurzen en lezingen volgen.

Ik hoop u als klant te mogen verwelkomen in één van mijn salons in Enschede of Den Haag.

Met een goed verzorgde voet, gaat u een fijne dag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Cathy van Seventer

Copyright © Catharina van Seventer 2019 All Rights Reserved